FAQ

Oftewel: Veelgestelde vragen, dat klinkt wat vriendelijker vinden wij zelf.

Want het zou zomaar kunnen dat je met enkele vragen zit omtrent jouw Eindje Touren. We helpen je natuurlijk altijd graag als je een mailtje stuurt naar info@eindjetouren.nl. Maar misschien is dat niet eens nodig als je eerst even door onderstaande veelgestelde vragen bladert.

BOEK NU JE TOUR

Seizoen 2023 is in volle gang!
Je kunt nu reserveren voor een lekker Eindje Touren.

Online kun je voor maximaal 20 personen per tour boeken, wil je met meer mensen gaan touren. Mail dan naar info@eindjetouren.nl

Your browser does not support iframes.
Open venster in nieuw tabblad

Wil je zowel Harl-E’s als Poegs boeken, voeg deze dan 1 voor 1 toe in het winkelmandje. Dus na het toevoegen van het ene scootermodel ga je verder winkelen om het andere toe te voegen.

Bestel meteen lekker een hapje/drankje voor onderweg!

Je kunt de arrangementen die momenteel worden aangeboden toevoegen op dezelfde manier als hierboven beschreven. Winkel verder om extra arrangementen toe te voegen.

Op locatie betaal je 50,- borg per geboekte e-chopper, dit bedrag dient in 1 pintransactie betaald te worden.

Iedere rijder moet op locatie een geldig rijbewijs/bromfietscertificaat kunnen laten zien.

LOCATIE

Vanaf waar kunnen wij opstappen om een Eindje te Touren?

Jullie worden een half uur voor aanvang verwacht bij Vibes Eindhoven (voormalig Beursgebouw):

Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven

Waar kunnen we parkeren?

In de omgeving van Vibes kun je op meerdere locaties betaald parkeren. Alle informatie hierover is terug te vinden via de onderstaande link. Wij raden aan gebruik te maken van Q-Park Bijenkorf, dit is direct naast Vibes.

https://www.mobility-s.nl/kaart

Kunnen wij met het openbaar vervoer naar het startpunt van de tour komen?

Het Beursgebouw ligt direct naast het Centraal Station. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de hoofdingang van Vibes.

Is er een toilet aanwezig?

In Vibes zijn toiletten aanwezig

VEILIG EEN EINDJE TOUREN

Hoe oud moet ik zijn om een e-chopper te huren

Vanaf 16 jaar mag je een e-chopper huren. Voorwaarde is wel dat je in het bezit bent van een geldig brommer- en of autorijbewijs.

Moet ik in het bezit zijn van een brommer,- en/of rijbewijs?

Voor het besturen van een e-chopper is een geldig brommer- en/of autorijbewijs nodig.

Is het dragen van een helm verplicht?

Met ingang van 1 januari 2023 is het ook voor bestuurders van bromfietsen verplicht om een helm te dragen. Deze krijg je, met een fris haarnetje, bij je reservering kosteloos in bruikleen mee. Op deze manier ga je veilig en volgens de wetgeving de weg op.

Kunnen wij met meerdere personen op een e-chopper?

Nee, dit is niet mogelijk. Op een e-chopper is maximaal 1 persoon toegestaan per voertuig. Met meerdere personen ben je ook niet verzekerd.

Ben ik verzekerd als ik op een e-chopper rij?

Via Eindje Touren ben je WA verzekerd voor schades aan derden. Schades aan de e-chopper vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid en worden ingehouden op de borg. Indien het schadebedrag de borg overschrijdt worden deze kosten bij jou in rekening gebracht. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle details.

Zijn er coronamaatregelen van toepassing op Eindje Touren?

Wij conformeren ons te allen tijden aan de geldende coronamaatregelen die door de overheid bepaald zijn. Kijk hiervoor op www.rijksoverheid.nl

VERTREK EN TERUGKOMST

Moet ik ruim voor vertrek aanwezig zijn?

Wij raden iedereen aan om ruim van tevoren aanwezig te zijn op locatie. Indien je te laat bent gaat dit af van je reistijd omdat de e-choppers meerdere keren per dag verhuurd zijn.

Moet ik legitimatie of andere zaken meenemen?

Ja, ieder persoon is verplicht zijn of haar rijbewijs te tonen voor vertrek. Indien je geen rijbewijs bij hebt is het niet mogelijk om een e-chopper mee te nemen. Wij volgen in ons proces de eisen conform de geldende AVG en privacy wetgeving in Nederland.

De hoofdboeker moet ook zijn of haar pinpas meenemen voor het voldoen van de borg.

Moet ik rekening houden met mijn kledingkeuze?

Wij raden iedereen aan om goed naar de weersvoorspellingen te kijken en hier je kleding op aan te passen. Je rijdt met een snelheid van 25 km/u waardoor het altijd frisser is dan dat het lijkt. Draag comfortabele kleding en schoenen zodat dit de rit en de veiligheid bevorderd.

Hoelang duurt een tour?

De verschillende routes zijn tussen de 25 en 30 km. Over elke tour doe je gemiddeld zo’n 2 uur. Tussendoor heb je dus ruimte voor een stop of picknick. Je moet wel op het aangegeven tijdstip terug zijn op de locatie. Let op! Mocht je te laat terug zijn dan zijn wij genoodzaakt om dit te verrekenen met de borg.   

Moet ik binnen de aangegeven tijdsduur weer terug zijn?

Ja, je moet voor het eind van je gekozen tijdslot weer terug op locatie zijn. De voertuigen worden meerdere keren per dag verhuurd. Hierdoor moet je voor het eind van het overeengekomen dagdeel terug zijn op locatie. Indien je te laat terug bent zijn wij genoodzaakt de borg in te houden.

Op welke dagen en tijdstippen kan ik een tour boeken?

Je kunt iedere dag van de week jouw ‘Eindje Touren’ boeken. Kijk voor de beschikbaarheid en prijzen in het reserveringssysteem. We hebben ochtend en middag shifts.

Kan ik mijn activiteit annuleren?

Tot 1 week voor de tour kun je kosteloos annuleren. Daarna worden annuleringskosten in rekening gebracht. Bekijk voor de details de algemene voorwaarden.

Kan ik een extra e-chopper bijboeken?

Wil je extra e-choppers toevoegen aan je reservering, neem dan contact op via info@eindjetouren.nl. Afhankelijk van de beschikbare modellen kunnen we dan jouw e-chopper toevoegen waarna je een betaallink ontvangt.

Gaat de tour door bij slecht weer?

Alle tours gaan bij regen gewoon door. Alleen bij een ‘officiële weerwaarschuwing’ kiezen wij ervoor om de tour niet door te laten gaan. Gezamenlijk zullen wij dan kijken naar een verplaatsing of oplossing.

TIJDENS DE TOUR

Mogen wij onderling wisselen van e-chopper?

Nee, jij bent zelf eindverantwoordelijk voor de e-chopper met het kenteken waarvoor jij hebt getekend bij vertrek op locatie. Deze dien jij ook zelf weer in te leveren bij terugkomst.

Kunnen wij zelf onze route kiezen?

Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren groepen groter dan 4 personen om de tour ‘Eindje buiten Eindje’ te boeken. Deze tour is het meest geschikt voor grotere groepen.

Is er een minimum of maximum aantal personen waarmee wij een Eindje kunnen Touren?

Een Eindje Touren is niet leuk in je eentje, daarom is er een minimum van 2 personen. Je kunt online voor een groepsgrootte van maximaal 20 personen reserveren. Voor grotere groepen dient er contact opgenomen te worden via info@eindjetouren.nl . Vermeld in de mail het gewenste aantal personen, de datum en tijdstip van de tour.

ETEN EN DRINKEN

Mogen wij zelf eten en drinken meenemen onderweg?

Ja, dit is mogelijk. Echter bieden wij vaak ook arrangementen aan voor onderweg. Deze krijg je mee in een koel-rugzak en kun je boeken op deze website in het reserveringssysteem.

Bieden jullie arrangementen aan voor onderweg?

 Jazeker! Wij bieden regelmatig arrangementen aan.

Bekijk op de locatiepagina of er op dit moment arrangementen beschikbaar zijn.

Is er onderweg tijd om te stoppen voor een pauze, picknick of horeca bezoek?

In elke tour is er de mogelijkheid om een pauze in te plannen. Je krijgt vooraf duidelijk te horen op welk tijdstip je wordt terugverwacht bij de startlocatie. Onder normale omstandigheden is er de mogelijkheid om zo’n 20 tot 30 minuten te stoppen bij een locatie naar keuze aan de route.

Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

Je wordt een half uur voordat je gaat touren verwacht op locatie. Deze tijd hebben we nodig om de formulieren in te vullen en je een goede uitleg te geven over de e-choppers.

Arriveer je later, dan gaat dat van je eigen effectieve tourtijd af.

BETALING EN BORG

Moeten we vooraf betalen?

Bij Eindje Touren kun je alleen vooraf online reserveren. Een reservering is pas definitief na een vooruitbetaling. Achteraf betalen of op locatie is niet mogelijk.

Kunnen wij als bedrijf een factuur op naam krijgen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt via de reguliere manier online je reservering plaatsen. Neem daarna via info@eindjetouren.nl contact op zodat we je de factuur door kunnen sturen.

Hoeveel bedraagt de borg en hoe dient deze betaald te worden?

De borg is €50,00 per deelnemende persoon. De borg moet door de hoofdboeker voor de gehele groep per pin voldaan worden op locatie. Indien er geen schade is ontstaan wordt de borg direct na afloop van de tour teruggestort op de rekening van de hoofdboeker.

HARL-E

Deze stoere e-chopper is een echte blikvanger. Hij oogt misschien als een echte mannenchopper, maar niks is minder waar! Deze ruwe parel is uitermate geschikt voor de vrouwelijke berijder. Met keuze uit talloze kleuren (waaronder roze voor de echte stoere mannen of vrouwen) zit er altijd een exemplaar bij waar jij op gezien wil worden!

Waarom kies je voor de Harl-e?

- Uniek model dat opvalt op de weg
- Altijd een kleur aanwezig die bij jou past
- Relaxte lage rijhouding

 

HARL-E

Deze stoere e-chopper is een echte blikvanger. Hij oogt misschien als een echte mannenscooter, maar niks is minder waar! Deze ruwe parel is uitermate geschikt voor de vrouwelijke berijder. Met keuze uit talloze kleuren (waaronder roze voor de echte stoere mannen of vrouwen) zit er altijd een exemplaar bij waar jij op gezien wil worden!

Waarom kies je voor de Harl-e?

- Uniek model dat opvalt op de weg
- Altijd een kleur aanwezig die bij jou past
- Relaxte lage rijhouding

POEG

Wie kent de klassieke Puchjes van vroeger niet meer? Deze brommers zijn mateloos populair geweest en zijn dat nu weer met deze elektrische variant.
Ideaal voor een comfortabele rit door natuur én stad, voor man en vrouw en voor jong en oud!

Waarom kies je voor de Poeg?
- Lage instap
- Eenvoudig wendbaar op de weg
- Comfortabele rechte rijhouding

 

POEG

Wie kent de klassieke Puchjes van vroeger niet meer? Deze brommers zijn mateloos populair geweest en zijn dat nu weer met deze elektrische variant.
Ideaal voor een comfortabele rit door natuur én stad, voor man en vrouw en voor jong en oud!

Waarom kies je voor de Poeg?
- Lage instap
- Eenvoudig wendbaar op de weg
- Comfortabele rechte rijhouding

 

CRUISER

E-BIKE

Ideaal voor degene uit de groep die geen rijbewijs heeft, maar niet alleen thuis wil blijven. Met deze stoere en degelijke e-bike waan je jezelf op de boulevard van Venice Beach, terwijl je gewoon door de parken van Eindje rijdt.

En ja, je houdt je groepsgenoten eenvoudig bij.

De Cruiser E-Bike is alleen bij te boeken via mail om mee te kunnen met een groep e-choppers. Deze zijn niet los te boeken.

Waarom kies je voor de Cruiser E-Bike?

- Zodat je zonder rijbewijs toch lekker mee kan
- Om stijlvol over de weg te zoeven
- Relaxter dan dit heb je nog nooit gefietst!

 

CRUISER
E-BIKE

Ideaal voor degene uit de groep die geen rijbewijs heeft, maar niet alleen thuis wil blijven. Met deze stoere en degelijke e-bike waan je jezelf op de boulevard van Venice Beach, terwijl je gewoon door de parken van Eindje rijdt.

En ja, je houdt je groepsgenoten eenvoudig bij.

De Cruiser E-Bike is alleen bij te boeken via mail om mee te kunnen met een groep e-choppers. Deze zijn niet los te boeken.

Waarom kies je voor de Cruiser E-Bike?

- Zodat je zonder rijbewijs toch lekker mee kan
- Om stijlvol over de weg te zoeven
- Relaxter dan dit heb je nog nooit gefietst!

 

Milieubewust touren

Wij zijn helemaal van deze tijd, dus maken alleen gebruik van elektrische choppers.

Geen uitlaatgassen = geen stank = goed voor de aarde = milieubewust touren! 

Geruisloos vermaak

Omdat je op e-choppers rijdt heb je geen last van de herrie die van een benzinemotor komt. Je kunt daarom gewoon roddelen tijdens het touren.

Niet te hard, want de rest hoort het ook.

Geen helm

De e-choppers zijn voorzien van een blauw kentekenplaatje. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om je kapsel, want je hoeft geen helm op tijdens het rijden.

Wel heb je minimaal een bromfietscertificaat nodig om te mogen rijden.

Stoer on tour

Als je met je vriend(inn)en door Eindje tourt wil je er wel goed uitzien.

Daarom hebben wij e-choppers die je direct aanzien geven! Hiermee hoop je zelfs dat je gezien wordt!

Bekijk snel de modellen en kleuren voordat jouw vrienden jouw favoriet claimen.

Milieubewust touren

Wij zijn helemaal van deze tijd, dus maken alleen gebruik van elektrische choppers.

Geen uitlaatgassen = geen stank = goed voor de aarde = milieubewust touren! 

Geruisloos vermaak

Omdat je op e-choppers rijdt heb je geen last van de herrie die van een benzinemotor komt. Je kunt daarom gewoon roddelen tijdens het touren.

Niet te hard, want de rest hoort het ook.

Geen helm

De e-choppers zijn voorzien van een blauw kentekenplaatje. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om je kapsel, want je hoeft geen helm op tijdens het rijden.

Wel heb je minimaal een bromfietscertificaat nodig om te mogen rijden.

Stoer on tour

Als je met je vriend(inn)en door Eindje tourt wil je er wel goed uitzien.

Daarom hebben wij e-choppers die je direct aanzien geven! Hiermee hoop je zelfs dat je gezien wordt!

Bekijk snel de modellen en kleuren voordat jouw vrienden jouw favoriet claimen.

Live it.

Love it.

Ride it.

PRIJZEN

HARL-E

3 uur touren

---------------------------------

€ 39,50/pp

Van maandag t/m donderdag maar
€ 34,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -
- Helm inclusief haarnetje -
- Keuze uit verschillende kleuren -

POEG

3 uur touren

---------------------------------

€ 34,50/pp

Van maandag t/m donderdag maar
€ 29,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -
- Helm inclusief haarnetje -

CRUISER E-BIKE

3 uur touren

---------------------------------

€ 35,00/pp

---------------------------------

Deze e-bike is ideaal voor mensen zonder rijbewijs.
De Cruiser is alleen bij te boeken bij een groep e-choppers. En is alleen via mail bij te boeken

 

 

 

 

PRIJZEN

HARL-E

3 uur touren

---------------------------------

€ 39,50/pp

Van maandag t/m donderdag maar
€ 34,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -
- Helm inclusief haarnetje -
- Keuze uit verschillende kleuren -

POEG

3 uur touren

---------------------------------

€ 34,50/pp

Van maandag t/m donderdag maar
€ 29,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -
- Helm inclusief haarnetje -

CRUISER E-BIKE

3 uur touren

---------------------------------

€ 35,00/pp

---------------------------------

Deze e-bike is ideaal voor mensen zonder rijbewijs.
De Cruiser is alleen bij te boeken bij een groep e-choppers. En is alleen via mail bij te boeken

 

 

 

 

ARRANGEMENTEN

ZAKELIJK ARRANGEMENT

VERGADEREN EN TOUREN
---------------------------------

Heb je een zakelijke meeting, sessie of vergadering op het programma staan? Overweeg dan om met je deelnemers je sessie te verruimen met de afwisseling van vergaderen en een Eindje Touren.

In de vergaderruimte van het Beursgebouw kun je in alle rust je sessies voltrekken waarbij je voorafgaand of erna ontspannen met je deelnemers een Eindje gaat Touren. Ideaal om het ijs te breken of op informele manier na te praten.

Het vergaderarrangement is op aanvraag te boeken via info@eindjetouren.nl

---------------------------------
Prijs op aanvraag

LEKKER NA HET TOUREN

EINDJE TOUREN BIKER BBQ
---------------------------------

Een compleet verzorgde BBQ waarbij de Grillmasters van Vandenbaar Events u live voorzien van de lekkers BBQ gerechten.

Inclusief:
- 4 verschillende soorten top kwaliteit BBQ vlees
- Diverse gegrilde groenten
- Diverse gezonde salades
- Diverse broodsoorten met kruidenboter en barbecuesausen

De BBQ vindt plaats op het terras van Restaurant Place du Nord op de hoek van het Beursgebouw.

Te boeken vanaf 6 personen.

Geinteresseerd?
Vraag naar de mogelijkheden via info@eindjetouren.nl

---------------------------------
Prijs op aanvraag

Contact

Get IN touch

info@eindjetouren.nl

Vibes Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven