FAQ

Oftewel: Veelgestelde vragen, dat klinkt wat vriendelijker vinden wij zelf.

Want het zou zomaar kunnen dat je met enkele vragen zit omtrent jouw Eindje Touren. We helpen je natuurlijk altijd graag als je een mailtje stuurt naar info@eindjetouren.nl. Maar misschien is dat niet eens nodig als je eerst even door onderstaande veelgestelde vragen bladert.

WINTERSLAAP

Oktober was alweer de laatste maand in dit jaar waarin jullie een tour konden boeken op een van onze e-choppers. Voor nu zetten wij de kalender even op stop en kun je weer tours gaan boeken vanaf het volgende seizoen.

Blijf dan ook de website, socials en de kalender in de gaten houden zodat je er snel weer bij bent als er weer nieuwe data vrij komt.

Volg ons op Facebook
Volg ons op Insta

Online kun je voor maximaal 20 personen per tour boeken, wil je met meer mensen gaan touren. Mail dan naar telefooncentrale@eindjetouren.nl

Wil je zowel Harl-E’s als Poegs boeken, voeg deze dan 1 voor 1 toe in het winkelmandje. Dus na het toevoegen van het ene scootermodel ga je verder winkelen om het andere toe te voegen.

Bestel meteen lekker een hapje/drankje voor onderweg!

Je kunt de arrangementen die momenteel worden aangeboden toevoegen op dezelfde manier als hierboven beschreven. Winkel verder om extra arrangementen toe te voegen.

Op locatie betaal je 50,- borg per geboekte e-chopper, dit bedrag dient in 1 pintransactie betaald te worden.

Iedere rijder moet op locatie een geldig rijbewijs/bromfietscertificaat kunnen laten zien.

LOCATIE

Vanaf waar kunnen wij opstappen om een Eindje te Touren?

Jullie worden ontvangen bij ‘De Oude Telefooncentrale’ op Strijp-S:

Professor Horowitzstraat 200
5651GW Eindhoven

Vanuit hier worden jullie begeleid naar het ‘Klokgebouw’ waar de tour zal starten en de terugkomst zal zijn.

Waar kunnen we parkeren?

Op Strijp-S kun je op meerdere locaties betaald parkeren. Alle informatie hierover is terug te vinden via de onderstaande link. Wij raden aan om bij P-om de Hoek, Parkeerterrein Torenallee of Parkeerterrein Kastanjelaan te parkeren.

https://www.mobility-s.nl/kaart

Kunnen wij met het openbaar vervoer naar het startpunt van de tour komen?

Strijp-S is goed bereikbaar met zowel de bus als de trein. Strijp-S heeft een eigen station als je met de trein wil komen; Station Strijp-S. Daarnaast beschikt Strijp-S ook over meerdere bushaltes.

Is er een toilet aanwezig?

Bij ‘De Oude Telefooncentrale’ is een toilet aanwezig. Na ontvangst bij deze horecalocatie ga je naar de uitgifte van de E-Choppers. Hier is geen toilet meer aanwezig, waarna je 3 uur onderweg bent.

VEILIG EEN EINDJE TOUREN

Hoe oud moet ik zijn om een e-chopper te huren

Vanaf 16 jaar mag je een e-chopper huren. Voorwaarde is wel dat je in het bezit bent van een geldig brommer,- en of rijbewijs.

Moet ik in het bezit zijn van een brommer,- en/of rijbewijs?

Voor het besturen van een e-chopper is een geldig brommer,- en/of rijbewijs nodig.

Is het dragen van een helm verplicht?

Nee dit is niet verplicht. De e-choppers vallen onder de categorie ‘snorfietsen’ en beschikken over een blauw kenteken. Doordat voertuigen met een blauw kenteken niet harder mogen dan 25 km. per uur is een helm overbodig. Uiteraard staat het vrij om zelf een helm mee te nemen en te dragen.

Kunnen wij met meerdere personen op een e-chopper?

Nee, dit is niet mogelijk. Op een e-chopper is maximaal 1 persoon toegestaan per voertuig. Met meerdere personen ben je ook niet verzekerd.

Ben ik verzekerd als ik op een e-chopper rij?

Via Eindje Touren ben je WA verzekerd voor schades aan derden. Schades aan de e-chopper vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid en worden ingehouden op de borg. Indien het schadebedrag de borg overschrijdt worden deze kosten bij jou in rekening gebracht. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle details.

Zijn er coronamaatregelen van toepassing op Eindje Touren?

Wij conformeren ons te allen tijden aan de geldende coronamaatregelen die door de overheid bepaald zijn. Kijk hiervoor op www.rijksoverheid.nl

VERTREK EN TERUGKOMST

Moet ik ruim voor vertrek aanwezig zijn?

Wij raden iedereen aan om ruim van tevoren aanwezig te zijn op locatie. Indien je te laat bent gaat dit af van je reistijd omdat de e-choppers meerdere keren per dag verhuurd zijn.

Moet ik legitimatie of andere zaken meenemen?

Ja, ieder persoon is verplicht zijn of haar rijbewijs te tonen voor vertrek. Indien je geen rijbewijs bij hebt is het niet mogelijk om een e-chopper mee te nemen. Wij volgen in ons proces de eisen conform de geldende AVG en privacy wetgeving in Nederland.

De hoofdboeker moet ook zijn of haar pinpas meenemen voor het voldoen van de borg.

Moet ik rekening houden met mijn kledingkeuze?

Wij raden iedereen aan om goed naar de weersvoorspellingen te kijken en hier je kleding op aan te passen. Je rijdt met een snelheid van 25 km/u waardoor het altijd frisser is dan dat het lijkt. Een helm is niet verplicht omdat je op een bromfiets rijdt. Draag comfortabele kleding en schoenen zodat dit de rit en de veiligheid bevorderd.

Hoelang duurt een tour?

De verschillende routes zijn tussen de 25 en 30 km. Over elke tour doe je gemiddeld zo’n 2 uur. Tussendoor heb je dus ruimte voor een stop of picknick. Je moet wel op het aangegeven tijdstip terug zijn op de locatie. Let op! Mocht je te laat terug zijn dan zijn wij genoodzaakt om dit te verrekenen met de borg.   

Moet ik binnen de aangegeven tijdsduur weer terug zijn?

Ja, je moet voor het eind van je gekozen tijdslot weer terug op locatie zijn. De voertuigen worden meerdere keren per dag verhuurd. Hierdoor moet je voor het eind van het overeengekomen dagdeel terug zijn op locatie. Indien je te laat terug bent zijn wij genoodzaakt de borg in te houden.

Op welke dagen en tijdstippen kan ik een tour boeken?

Je kan elke dag, van maandag tot en met zondag, jouw ‘Eindje Touren’ boeken. Kijk voor de beschikbaarheid in het reserveringssysteem. We hebben ochtend en middag shifts.

Kan ik mijn activiteit annuleren?

Tot 1 week voor de tour kun je kosteloos annuleren. Daarna worden annuleringskosten in rekening gebracht. Bekijk voor de details de algemene voorwaarden.

Kan ik een extra e-chopper bijboeken?

Wil je extra e-choppers toevoegen aan je reservering, neem dan contact op via info@eindjetouren.nl. Afhankelijk van de beschikbare modellen kunnen we dan jouw e-chopper toevoegen waarna je een betaallink ontvangt.

Gaat de tour door bij slecht weer?

Alle tours gaan bij regen gewoon door. Alleen bij een ‘officiële weerwaarschuwing’ kiezen wij ervoor om de tour niet door te laten gaan. Gezamenlijk zullen wij dan kijken naar een verplaatsing of oplossing.

TIJDENS DE TOUR

Mogen wij onderling wisselen van e-chopper?

Nee, jij bent zelf eindverantwoordelijk voor de e-chopper met het kenteken waarvoor jij hebt getekend bij vertrek op locatie. Deze dien jij ook zelf weer in te leveren bij terugkomst.

Kunnen wij zelf onze route kiezen?

Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren groepen groter dan 4 personen om de tour ‘Eindje buiten Eindje’ te boeken. Deze tour is het meest geschikt voor grotere groepen.

Is er een minimum of maximum aantal personen waarmee wij een Eindje kunnen Touren?

Een Eindje Touren is niet leuk in je eentje, daarom is er een minimum van 2 personen. Je kunt online voor een groepsgrootte van maximaal 8 personen reserveren. Voor grotere groepen dient er contact opgenomen te worden via info@eindjetouren.nl . Vermeld in de mail het gewenste aantal personen, de datum en tijdstip van de tour.

ETEN EN DRINKEN

Mogen wij zelf eten en drinken meenemen onderweg?

Ja, dit is mogelijk. Echter bieden wij ook, in samenwerking met ‘De Oude Telefooncentrale’, arrangementen aan voor onderweg. Deze krijg je mee in een koel-rugzak en kun je boeken op deze website in het reserveringssysteem.

Bieden jullie arrangementen aan voor onderweg?

Jazeker! Wij bieden, in samenwerking met ‘De Oude Telefooncentrale’ arrangementen aan voor onderweg om te picnicken. Deze krijg je mee in handige koel-rugzakken zodat al het eten en drinken lekker vers en fris blijft onderweg.
Het is ook mogelijk om vooraf of achteraf een aansluitend arrangement te boeken. In het reserveringssysteem krijg je de mogelijkheid om een arrangement toe te voegen aan je reservering.

Bekijk op de locatiepagina de huidige arrangementen.

Is er onderweg tijd om te stoppen voor een pauze, picknick of horeca bezoek?

In elke tour is er de mogelijkheid om een pauze in te plannen. Je krijgt vooraf duidelijk te horen op welk tijdstip je wordt terugverwacht bij de startlocatie. Onder normale omstandigheden is er de mogelijkheid om zo’n 20 tot 30 minuten te stoppen bij een locatie naar keuze aan de route.

Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

Je wordt een half uur voordat je gaat touren verwacht op locatie. Deze tijd hebben we nodig om de formulieren in te vullen en je een goede uitleg te geven over de e-choppers.

Arriveer je later, dan gaat dat van je eigen effectieve tourtijd af.

BETALING EN BORG

Moeten we vooraf betalen?

Bij Eindje Touren kun je alleen vooraf online reserveren. Een reservering is pas definitief na een vooruitbetaling. Achteraf betalen of op locatie is niet mogelijk.

Kunnen wij als bedrijf een factuur op naam krijgen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt via de reguliere manier online je reservering plaatsen. Neem daarna via info@eindjetouren.nl contact op zodat we je de factuur door kunnen sturen.

Hoeveel bedraagt de borg en hoe dient deze betaald te worden?

De borg is €50,00 per deelnemende persoon. De borg moet door de hoofdboeker voor de gehele groep per pin voldaan worden op locatie. Indien er geen schade is ontstaan wordt de borg direct na afloop van de tour teruggestort op de rekening van de hoofdboeker.

HARL-E

Deze stoere e-chopper is een echte blikvanger. Hij oogt misschien als een echte mannenchopper, maar niks is minder waar! Deze ruwe parel is uitermate geschikt voor de vrouwelijke berijder. Met keuze uit talloze kleuren (waaronder roze voor de echte stoere mannen of vrouwen) zit er altijd een exemplaar bij waar jij op gezien wil worden!

Waarom kies je voor de Harl-e?

- Uniek model dat opvalt op de weg
- Altijd een kleur aanwezig die bij jou past
- Relaxte lage rijhouding

 

HARL-E

Deze stoere e-chopper is een echte blikvanger. Hij oogt misschien als een echte mannenscooter, maar niks is minder waar! Deze ruwe parel is uitermate geschikt voor de vrouwelijke berijder. Met keuze uit talloze kleuren (waaronder roze voor de echte stoere mannen of vrouwen) zit er altijd een exemplaar bij waar jij op gezien wil worden!

Waarom kies je voor de Harl-e?

- Uniek model dat opvalt op de weg
- Altijd een kleur aanwezig die bij jou past
- Relaxte lage rijhouding

POEG

Wie kent de klassieke Puchjes van vroeger niet meer? Deze brommers zijn mateloos populair geweest en zijn dat nu weer met deze elektrische variant.
Ideaal voor een comfortabele rit door natuur én stad, voor man en vrouw en voor jong en oud!

Waarom kies je voor de Poeg?
- Lage instap
- Eenvoudig wendbaar op de weg
- Comfortabele rechte rijhouding

 

POEG

Wie kent de klassieke Puchjes van vroeger niet meer? Deze brommers zijn mateloos populair geweest en zijn dat nu weer met deze elektrische variant.
Ideaal voor een comfortabele rit door natuur én stad, voor man en vrouw en voor jong en oud!

Waarom kies je voor de Poeg?
- Lage instap
- Eenvoudig wendbaar op de weg
- Comfortabele rechte rijhouding

 

Milieubewust touren

Wij zijn helemaal van deze tijd, dus maken alleen gebruik van elektrische choppers.

Geen uitlaatgassen = geen stank = goed voor de aarde = milieubewust touren! 

Geruisloos vermaak

Omdat je op e-choppers rijdt heb je geen last van de herrie die van een benzinemotor komt. Je kunt daarom gewoon roddelen tijdens het touren.

Niet te hard, want de rest hoort het ook.

Geen helm

De e-choppers zijn voorzien van een blauw kentekenplaatje. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om je kapsel, want je hoeft geen helm op tijdens het rijden.

Wel heb je minimaal een bromfietscertificaat nodig om te mogen rijden.

Stoer on tour

Als je met je vriend(inn)en door Eindje tourt wil je er wel goed uitzien (zeker omdat je geen helm op hebt).

Daarom hebben wij e-choppers die je direct aanzien geven! Hiermee hoop je zelfs dat je gezien wordt!

Bekijk snel de modellen en kleuren voordat jouw vrienden jouw favoriet claimen.

Milieubewust touren

Wij zijn helemaal van deze tijd, dus maken alleen gebruik van elektrische choppers.

Geen uitlaatgassen = geen stank = goed voor de aarde = milieubewust touren! 

Geruisloos vermaak

Omdat je op e-choppers rijdt heb je geen last van de herrie die van een benzinemotor komt. Je kunt daarom gewoon roddelen tijdens het touren.

Niet te hard, want de rest hoort het ook.

Geen helm

De e-choppers zijn voorzien van een blauw kentekenplaatje. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om je kapsel, want je hoeft geen helm op tijdens het rijden.

Wel heb je minimaal een bromfietscertificaat nodig om te mogen rijden.

Stoer on tour

Als je met je vriend(inn)en door Eindje tourt wil je er wel goed uitzien (zeker omdat je geen helm op hebt).

Daarom hebben wij e-choppers die je direct aanzien geven! Hiermee hoop je zelfs dat je gezien wordt!

Bekijk snel de modellen en kleuren voordat jouw vrienden jouw favoriet claimen.

Live it.

Love it.

Ride it.

PRIJZEN

HARL-E

3 uur touren

---------------------------------

€ 39,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -
- Keuze uit verschillende kleuren -

POEG

3 uur touren

---------------------------------

€ 34,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -

ARRANGE-MENTEN

Wisselend aanbod om je
Eindje Touren compleet te maken

---------------------------------

Prijs afhankelijk
van aanbod

---------------------------------

Bekijk in het boekingssysteem of op
de locatiepagina welke arrangementen op dit moment worden aangeboden.

PRIJZEN

HARL-E

3 uur touren

---------------------------------

€ 39,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -
- Keuze uit verschillende kleuren -

POEG

3 uur touren

---------------------------------

€ 34,50/pp

---------------------------------

Inclusief:

- Keuze uit onze uitgezette routes -
- Ontvangst met uitleg -
- Hulp bij pech -

ARRANGE-MENTEN

Wisselend aanbod om je
Eindje Touren compleet te maken

---------------------------------

Prijs afhankelijk
van aanbod

---------------------------------

Bekijk in het boekingssysteem of op
de locatiepagina welke arrangementen op dit moment worden aangeboden.

Contact

Get IN touch

telefooncentrale@eindjetouren.nl

De Oude Telefooncentrale
Professor Horowitzstraat 200
5651 GW
Eindhoven